header
         
 

FIETSEN MINTJENS     AANBOD     LINKS     CONTACT           OP EN TOP JOBS    

 
 
 
   

 

IN DE KIJKER > PORSCHE BIKE
 

TWEE WIELEN EN TOCH EEN ECHTE PORSCHE


Porsche staat voor sportiviteit, prestaties en rijplezier. Dat geldt niet alleen voor de modellen van het merk
op vier wielen, maar ook voor de tweewielers. Porsche Bike overtuigen met innovatieve materialen en garanderen een sportieve rijervaring, op de weg maar ook daarnaast. Het design is typisch Porsche: het frame van de nieuwe bikes leunt nauw aan bij het silhouet van de sportwagens uit Zuffenhausen.

De Porsche Bike beschikt over een Shimano Alfine 8-speed naafversnelling voor snelle en soepele schakelprestaties. De kracht wordt geruisloos naar het achterwiel overgedragen via een slijtagearme tandriemaandrijving. De hydraulische Magura MT26-schijfremmen zorgen voor maximale veiligheid en maken van de Porsche Bike de ideale partner voor de stadsjungle.

Nog een onderscheidend kenmerk van de Porsche Bikes is het antidiefstallabel dat standaard onder de lak op het frame bevestigd is. Het label draagt een unieke code en moet dieven afschrikken. Bij diefstal kan de bike via internet immers als gestolen gemeld worden. Daardoor kunnen geregistreerde fietsen door iedereen heel eenvoudig online en mobiel, via een iPhone app en een QR-code, gecheckt worden en wordt het aanzienlijk moeilijker om een gestolen fiets te verkopen.
 

 

De Porsche Bikes worden vanaf maart 2014 wereldwijd gecommercialiseerd, in de maten S, M en L.
Bij Fietsen Mintjens 's-Gravenwezel staat deze knappe bike in de toonzaal.  

 

 

footer
     
 
FIETSEN MINTJENS

AANBOD
IN DE KIJKER
LINKS

CONTACT
 
 


FIETSSLEUTEL VERLOREN ?